Frivilligcentre i Vejle Kommune                     Børkop          Egtved          Give          Jelling          Vejle

 

Velkommen       Frivilligcenter Jelling      Oversigt over frivilligt arbejde       Frivilligrådet       Senior     Aktuel orientering      Links  

------

.

Årsmøde

Årsberetning

Generalforsamling

-

.

 

 

  -

 

                 

..

2/10-2017                                                               

Frivilligpris år 2017.                

På Frivillighedens dag fredag d. 29. september, som i Vejle Kommune blev fejret i Bygningen, blev uddelt den årlige frivilligpris.

Ud af de mange indstillede til prisen var nomineret 6.

Grethe Møller fra Jelling blev nomineret og modtog en hæderspris for sit frivillige arbejde gennem mange år.

Grethe var allerede i 1984-85 med i de første forberedelser til det, der i dag har udviklet sig til den nuværende støtteforening, Højagercentrets Vennekreds, som tæller ca. 500 medlemmer.

Gennem alle årene har Grethe været aktiv i forskellige arbejdsgrupper i foreningen.

Grethe og hendes mand, Knud, var de første, som kørte sommerture med bus for Højager og for hjemmeboende pensionister, og hun var også med til at starte ”Ud at gå” ture rundt i lokalområdet.

I mange år var Grethe kasserer i Vennekredsen, og hun har stået for indkøb af gevinster og salg af lodder ved bankospil og loppemarkeder.

Grethe hjælper ved Højagercentrets månedlige gudstjenester og har i mange år sammen med Dora Rasmussen stået for en strikkegruppe på Højagercentret.

Det er godt, at en person, der gennem så mange år stille og roligt har ydet en frivillig indsats, bliver påskønnet.

Tak for indsatsen Grethe og til lykke med nomineringen.

               .

.

---------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Telefontjenesten i Jelling                5/4-2017

"Kan du have en god dag."

Sådan en hilsen får vi vist næsten allesammen af kassedamen, når vi har betalt og skal have vores varer med os. Vi tænker ikke så meget over det, men svarer vel som regel:”Tak i lige måde ".

Hver morgen er der en lille gruppe aleneboere her i Jelling, der bliver ringet op af en af os i Frivilligcenter Jellings telefontjeneste, og får samme hilsen overbragt i telefonen:  "Kan du have en god dag.”

Tryghedsopkald, kalder vi det, og vi tror på, at vores lille morgenring betyder noget for den enkelte, og at vores beskedne indsats har værdi.

Vi er seks modne ( nogle vil måske kalde os overmodne ) kvinder om jobbet, og vi hygger os i hinandens selskab, når Gudrun, som er vores chef og tovholder, kalder til møde hvert kvartal. Vi skiftes til at have brød med, snakken går som kæp i hjul fra første minut, og der er aldrig mangel på gode grin og sjove historier fra det virkelige liv. Vi når selvfølgelig også at følge dagsordenen og lægge ny vagtplan, men det er som regel hurtigt overstået og bragt i orden.

.

.

Lyder det ikke hyggeligt? Ser det ikke hyggeligt ud?

Vi er så aldeles tilfredse med vores lille telefongruppe, men vi praler ikke med det !!!

BD

 

 

  Frivilligcenter Jelling    Tlf:21175451               Hjemmeside:   www.frivilligcenterjelling.dk